Blikkenslager Herning – Poul Blik’s Eftf. v/ Steen B. Mikkelsen

Blikkenslagerfirmaet Poul Blik’s Eftf. ApS ejes og drives i dag af Steen Bredkær Mikkelsen, som overtog firmaet i 2000 – og siden har firmaet gennemgået en rivende udvikling. Vi har domicil på Tværvej 24 i Tarm, hvor vi ligeledes disponerer et 300m² stort værksted. Vi tilbyder os som blikkenslager i hele Danmark, men vores opgaver ligger dog typisk i Skjern, Tarm, Herning eller Varde området.

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde, alt fra reparation af kviste, inddækninger, udhæng, tagrender, nedløb, zinktage, kobbertage eller skiftertag – også i naturskifer. Vi har mange års erfaring med alle typer af huse, sommerhuse, garager og erhversbygninger med mere. Sammen med kunden finder vi altid den bedste og mest økonomiske løsning, og for os er ingen opgave for stor og ingen for lille.

Kontakt os og få en snak med din autoriserede blikkenslager. Vi er altid friske med et godt tilbud til den helt rigtige pris.

Giv din ejendom en ”ansigtsløftning” med nye tagrender eller ny kvist. Kontakt Poul Blik’s Eftf., blikkenslager i Herning.

Poul Blik’s Eftf., tilbyder alle former for kvalificeret blikkenslagerarbejde i hele Danmark, men vore primære arbejdsradius er i området omkring Skjern, Tarm, Herning og Varde. Vi har mange års erfaring og er et firma i rivende udvikling.

Har du problemer med dit zinktag, dine zinktagrender, nedløb, din kvist eller andre former for blikkenslagerarbejde, så grib telefonen og ring til Poul Blik’s Eftf på 21 81 80 01

 

Se eksempler på vores produkter her.